Spreekuren visites

Afspraken maken

U kunt van 8.00-10.30u een afspraak maken voor één van de spreekuren (keuze 3 in het keuzemenu). Visites moeten zo mogelijk voor 10.30 aangevraagd worden. Voor het maken van afspraken of visites voor de volgende werkdag kunt u ook bellen tussen 13.30u-14.30u.

Door de doktersassistente wordt gevraagd of ze een reden van uw komst kan noteren, zodat ze kan beoordelen hoeveel tijd ze voor de afspraak moet inplannen.

Spreekuren assistente

Voor wratten, uitstrijkjes, oren uitspuiten,  wondcontrole, injecties, het verwijderen van hechtingen, adviezen bij verre reizen etc.  kunt u bij de assistentes een afspraak maken.

Spreekuren praktijk ondersteuners

Onze praktijkverpleegkundige Lotte doet de hartvaatziekten spreekuren voor patiënten met suikerziekte, hart- en vaatziekten, verhoogd cholesterol, overgewicht en het stoppen met roken. Daarnaast hebben we een spreekuren voor patiënten met een chronisch longziekte en incontinentie

Onze POH-GGZ-er Miranda Koelewijn heeft spreekuren voor patiënten met psychische klachten. Ze kan u helpen om te bespreken hoe uw klachten ontstaan zijn en wat er voor begeleidings of behandelingsmogelijkheden zijn. Momenteel heeft zij  op maandag en dinsdag spreekuur. U wordt via uw huisarts naar haar verwezen als dit nodig is. Door de bezuinigingen in de zorg zijn er veel mensen, die van deze hulp gebruik maken.

Afspraak afzeggen

Indien u een afspraak niet na kunt komen verzoeken we u dringend de afspraak minimaal 2 werkdagen van tevoren telefonisch af te zeggen bij de assistente, zodat er iemand anders ingepland kan worden. Zo gaat er geen kostbare spreekuurtijd verloren!

 

 

IMG_0045